SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vi tackar för denna säsong
2018-10-01 10:52


Då var säsongen i fotboll till ända. Det har varit en intensiv och rolig säsong för killarna där vi tycker att de har gått från klarhet till klarhet. Det syns även väldigt tydligt att de börjar bli en äldre och mer mogen grupp som vi upplever ha haft en bra harmoni i gruppen.

Inför kommande säsong kommer vi även denna säsong ge killarna en möjlighet att utveckla sin teknik ytterligare 1ggr / v då vi kommer köra futsal.

Träningarna kommer vara på Fredagar mellan 17.00-18.00 på Olasjöhallen.
Det är helt ok att bara komma någon gång då och då om man vill.

Det kommer vara stort fokus på teknik, passningar och en hel del matchspel. Det kommer även finnas möjlighet att köra lite matcher i futsal för de som önskar. ( man behöver ej spela matcher utan bara träna om man vill)
Dessa matcher sker i sammandragsform mellan nov tom feb.

Tills nästa säsong ha en skön uppladdning.
Vi kan även meddela att försäljningen av Newbody gav 20.000 kr till lagkassan för kommande projekt.

Vi hoppas att alla kommer att köra även kommande säsong. Är det någon som tyvärr bestämt sig för att göra ett uppehåll får man gärna meddela så vi vet antal spelare till kommande säsong. Detta för veta hur många lag vi skall anmäla osv. Vi kommer även närmare säsongen att skicka ut en fråga till alla om kommande säsong.

VI vill även ge en eloge till Tors pappa som såg till att vi hade domare till varje match, där vi även på mail fick besked ett par dagar i förväg vem som skulle komma, Tack! Även en stort tack till lagföräldrarna, och kassör!
MVH TränarnaNyhetsarkiv
Fotbollssäsongen 20172017-03-27 10:22
Matchställ2017-02-27 11:56