SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träningar

Tisdagar och torsdagar de fasta dagar som gäller och medan tisdag har en betoning på möten och sällskap är torsdag mer inriktad på hårdare träning.

 

Upplägget på respektive dag tänker vi så här:

 

TISDAG: 
MTB. Vi träffas vid klubbstugan elljusspåret kl 1900. Upplägg och ansvariga ledare meddelas på plats. Beroende på antal deltagare och typ av färdigheter kan gruppindelning bli aktuellt. Men vi cyklar alla tillsammans ut samt möts upp under och efter passet.

 

TORSDAG: 
MTB. Vi träffas vid klubbstugan elljusspåret kl 1900. Det kommer finnas 2-3 grupper, LUGNA gruppen och RACEgruppen. Ev kan även en MELLANgrupp skapas om det finns behov av det. Grupperna kommer ledas av för dagen utsedda KAPTENER. Upplägg och kaptener presenteras i förväg. Man väljer själv vilken grupp man vill delta i. Syftet med torsdagarna är att alla, ska kunna träna så hårt de vill och bli rejält trötta. Hårdare träning och mer fokus på just träning än tisdagarna helt enkelt. Det kan handla om alltifrån längre turer, intervallträning, backe, teknik till träningstävlingar.

Passen kommer annonseras i förväg och även finnas i kalendern här på vår hemsida.

 

ALLA är välkomna på båda dagarna, medlemmar som icke medlemmar, nybörjare och proffs. Vi tänker oss en minimiålder på ca 13-14 år om färdigheter finns för att klara av den LUGNA gruppen.