Avgifter 2017

Alla aktiva och ledare ska vara medlemmar i Obbola IK.

Detta är viktigt eftersom man som registrerad medlem i Obbola IK och de olika idrottsförbunden, är försäkrad under föreningens aktiviteter såsom exempelvis träning och match.

Givetvis kan man också vara stödmedlem till Obbola IK utan att själv vara aktiv.

150 kr/år för varje enskild medlem.

Medlemskapet gäller fram till den 31 december för det år du betalat medlemskap.

Medlemsavgiften för stödmedlem betalas till föreningens Bankgiro 657-1293. (Ange medlemmens namn, personnr, adress och telefon i samband med inbetalningen)

Vill du anmäla dig till något skidlopp eller löpartävling i Obbola IK´s namn betalar du in 150 kr, skriv ditt namn och "skidor" eller ”friidrott”.

Aktivitetsavgift

Förutom medlemsavgift betalar man en avgift för den aktivitet man medverkar i.  Aktivitetsavgiftens storlek fastställs inför säsongen och kan variera beroende på vilken aktivitet det gäller. Se aktuella avgifter nedan.

Fotboll 600 kr/säsong
Bollkul Fotboll 200 kr/säsong
Innebandy 600 kr/säsong
Bollkul Innebandy 200 kr/säsong
 300 kr/säsong
Cykel 100 kr/säsong

Medlemsförmåner - Obbola IK
Förutom deltagande i föreningens aktiviteter har man som medlem i Obbola IK följande förmåner eller medlemsrabatter.

Storjöhallen
Specialerbjudanden på träning och behandling på Storsjöhallen. Mer information finns i dokumentet:

Intersport
Obbola IKs medlemmar erhåller rabatt på Intersport på ordinarie pris på nedanstående varor.

·Fotbollsskor
·Inomhusskor
·Knickers
·Fotbollsstrumpor
·Målvaktshandskar
·Benskydd
·Fotbollar
·Innebandyklubbor
·Klubbfodral Lösa blad
·Innebandyglasögon
·Innebandybollar
·Pannband/wristband
·Grepplindor
·Adidaslöparskor

·Längdskidor ·Längdtillbehör

PJ Performance

10% på motoroptimeringar.

Ume Kök AB

15% vid beställning av nytt kök.

Stjärna Fyrkant

15% på tillbehör.

Medlemsförmåner - Obbola IK Cykel

Medlemmar i Obbola IK Cykel kan ta del av nedanstående erbjudanden.

SPORTLAMPAN.SE

Sportlampan.se säljer riktigt prisvärda ledlampor av olika slag. Däribland en perfekt lampa att ha på cykeln eller hjälmen. Vi har 10% rabatt på samtliga produkter i sortimentet (Ej redan rabatterade produkter). Vid beställning, ange obbolacykel i rabatter.

CM Cykel och Fritid

Alla medlemmar i Obbola IK Cykel får möjlighet till att köpa allt som rör cykel med olika rabattsatser. Utöver den vanliga rabatterna så under våra gemensamma klubbkvällar så kryddar vi till det med något extra. Alla rabatter gäller på ordinarie pris.

På cyklar gäller det på årets modeller.

Årets cyklar upp till 10 000kr 7%
 Årets cyklar 10 005 – 25 000kr 10%
 Årets cyklar 25 005kr och uppåt 15%
 Kläder och Skor 15%
 Energiprodukter 15%
 Tillbehör och delar 20%

För att få utnyttja ovanstående erbjudande så måste man uppvisa ett giltigt medlemskap i Obbola IK Cykel.

Klubbkläder

Möjlighet finns att köpa klubben specialdesignade cykelkläder till bra priser.

Tävlingar anordnade av klubben

Halva priset på startavgiften på tävlingar anordnade av klubben.