Avgifter 2018

Alla aktiva och ledare ska vara medlemmar i Obbola IK.

Detta är viktigt eftersom man som registrerad medlem i Obbola IK och de olika idrottsförbunden, är försäkrad under föreningens aktiviteter såsom exempelvis träning och match.

Givetvis kan man också vara stödmedlem till Obbola IK utan att själv vara aktiv.

150 kr/år för varje enskild medlem.

Medlemskapet gäller fram till den 31 december för det år du betalat medlemskap.

Medlemsavgiften för stödmedlem betalas till föreningens Bankgiro 657-1293. (Ange medlemmens namn, personnr, adress och telefon i samband med inbetalningen)

Vill du anmäla dig till något skidlopp eller löpartävling i Obbola IK´s namn betalar du in 150 kr, skriv ditt namn och "skidor" eller ”friidrott”.

Aktivitetsavgift

Förutom medlemsavgift betalar man en avgift för den aktivitet man medverkar i.  Aktivitetsavgiftens storlek fastställs inför säsongen och kan variera beroende på vilken aktivitet det gäller. Se aktuella avgifter nedan.

Fotboll 600 kr/säsong
Bollkul Fotboll 200 kr/säsong
Innebandy 600 kr/säsong
Bollkul Innebandy 200 kr/säsong
 300 kr/säsong
Cykel 100 kr/säsong  Medlemsansökan för CYKEL görs här: http://obbolaik.sportadmin.se/sida/?ID=167744 Betalning sker via Faktura.

Medlemsförmåner - Obbola IK
Förutom deltagande i föreningens aktiviteter har man som medlem i Obbola IK följande förmåner eller medlemsrabatter.

Storjöhallen
Specialerbjudanden på träning och behandling på Storsjöhallen. Mer information finns i dokumentet:

Intersport
Obbola IKs medlemmar erhåller rabatt på Intersport på ordinarie pris på nedanstående varor.

·Fotbollsskor
·Inomhusskor
·Knickers
·Fotbollsstrumpor
·Målvaktshandskar
·Benskydd
·Fotbollar
·Innebandyklubbor
·Klubbfodral Lösa blad
·Innebandyglasögon
·Innebandybollar
·Pannband/wristband
·Grepplindor
·Adidaslöparskor

·Längdskidor ·Längdtillbehör

PJ Performance

10% på motoroptimeringar.

Ume Kök AB

15% vid beställning av nytt kök.

Stjärna Fyrkant

15% på tillbehör.

Medlemsförmåner - Obbola IK Cykel 2018

Alla medlemmar i Obbola IK Cykel får ta del av dessa erbjudanden.

Team Sportia Umeå
Alla medlemmar i Obbola IK Cykel får möjlighet till att köpa allt som rör Cykel med olika rabattsatser. Utöver den vanliga rabatterna så under våra gemensamma klubbkvällar så kryddar vi till det med något extra. Alla rabatter gäller på Ordinarie Pris.

10% på ALLA cyklar hela året (gäller ordinarie priser)
10% på verkstadsarbeten hela året
15% på cykeltillbehör hela året (gäller ordinarie priser)
20% på HELA sortimentet vid två speciella klubbtillfällen. Ett på våren och ett på hösten (gäller ordinarie priser)

För att få utnyttja ovanstående erbjudande så måste man uppvisa ett giltigt medlemskap i Obbola IK Cykel.

Klubbkläder
Möjlighet finns att köpa klubben specialdesignade cykelkläder till bra priser.

Tävlingar anordnade av klubben
Halva priset på startavgiften på tävlingar anordnade av klubben.
Majblomman
Om Majblomman
Majblomman är Sveriges största barnhjälpsorganisation. Vi arbetar året runt för att förbättra barns villkor. Vårt mål är att alla barn ska få vara med och dela gemenskapen med sina kamrater i skolan och på fritiden. Majblomman samlar in pengar genom att barn säljer majblommor. Tack vare det kan vi dela ut bidrag till barn, informera om barns villkor och stödja forskningsprojekt för att förbättra barns livsvillkor.

Majblommans lokalföreningar runt om i Sverige delar ut bidrag till barn upp till 18 år. Stödet kan gå till exempel fritidsaktiviteter, glasögon, en cykel eller något annat som är viktigt för barnet. Bidragen söks från den lokala majblommeföreningen på din ort. På den här sidan hittar du mer information om hur du söker om pengar från Majblomman.