Bli medlem i Obbola Idrottsklubb
Obbola IK – Att vara eller icke vara
2022-01-12 22:24

Under de senaste åren har engagemanget minskat för föreningsgemensamma frågor och fler uppgifter har hamnat på styrelsens bord. Inför årsmötena har alla positioner inte kunnat fyllas. Flertalet utskick har skickats till alla medlemmar med uppmaning om att hjälp behövs att fylla tomma positioner. Ingen har hittills hörsammat vår uppmaning. Vi står nu inför ett vägskäl. Nu nödgas vi att kalla till ett extra stormöte för att besluta om föreningens framtid.

Mötet syftar till att få träffa ALLA våra medlemmar samtidigt så att vi tillsammans kan hitta lösningar som vi i styrelsen inte lyckats hitta än. Vi behöver verkligen just DIN hjälp och dina idéer för att föreningen ska kunna leva vidare.

De positioner som måste tillsättas på kommande årsmöte är (se längst ned för korta beskrivningar av respektive roll):

• Revisor – Måste väljas på ett extra årsmöte innan ordinarie
  • Sektionsordförande Innebandy
  • Sammankallande till valberedningen
  • Två personer till valberedningen

Om positionerna ovan inte kan fyllas under våren har vi tyvärr inte en giltig förening och då riskerar vi att mista all vår fantastiska ungdomsverksamhet. Vi behöver därför dig på mötet så att du kan lyssna, förstå och kanske hjälpa oss att hjälpa dig och dina barn i deras fritidsintresse!

Tisdag 25/1 kl 18:30 - Mötet ske digitalt

Anmälan sker via denna länk.

Inför mötet kommer länk att skickas ut via e-post.

Välkomna,
OIKs styrelse

• Revisor
    • Granskar föreningens räkenskaper och styrelsens förvaltning inför årsmöte.
    • Längre beskrivning finns här.
  • Kassör
    • Styrelsens har beslutat att Idrottsservice ska hantera föreningens ekonomi som till exempel betalningar och bokföring.
    • Kassörens roll blir länk mellan styrelsen och Idrottsservice.
    • Länge beskrivning finns här. Dock behöver beskrivningen uppdateras då Idrottsservice kommer att hantera en del av kassörens uppgifter.
  • Sektionsordförande Innebandy
    • Leda och planera arbetet inom sektionen.
    • Längre beskrivning finns här.
  • Sammankallande till valberedningen.
    • Vara sammankallande för valberedningen och planera valberedningens arbete. Arbetet sker inför årsmötet.
    • Längre beskrivning för valberedningens uppgifter finns här.
  • Två personer till valberedningen
    • Valberedningens främsta uppgift är att till årsmötet ge förslag på nya förtroendevalda.
    • Längre beskrivning för valberedningens uppgifter finns här.

Skidkul
2022-01-05 12:18

Vad?

Vi har roligt, rör på oss och samtidigt övar vi på att åka skidor. Finns inte snö-förutsättningen så gör vi det utan skidor på fötterna.

När?

Tisdagar klockan 18.00-19.00 - start tisdag 18 januari.

Vem?

Alla barn och unga - från 3 år. Vi ser gärna att du som vuxen deltar aktivt och har roligt tillsammans med oss.

Var?

På SCA-arena i Obbola.

Kostnad?

Medlemsavgift 150 kr och aktivitetsavgift 150 kr.

Prova-på första två veckorna.

Anmälan?

Följ denna länk.

Har du inga skidor men vill testa på eller har du andra frågor? Kontakta Joel 070- 338 73 96

Använder du rullstol - finns sitski att låna gratis via Fritidsbanken.

Två innebandyspelare från OIK till Distriktlags-SM
2021-12-22 14:09
Nea och Carl

I början av året spelas Distriktslags-SM i innebandy för 16-åringar och två spelare från OIK har tagits ut att spela för Västerbotten.

Nea Andersson spelar för OIK Utveckling Dam.

Carl Stegmayr spelar fär OIK A-lag Herr.

Stort grattis till Nea och Carl och alla i OIK hejar naturligtvis på Västerbotten, men lite extra på er.

Edit: Distriktlags-SM är framflyttad i tid på grund av Corona.

OIK behöver engagerade
2021-10-22 15:25

Följande poster måste fyllas snarast så att ett årsmöte ska kunna genomföras i föreningen:

• Sammankallande för valberedningen
  • Revisor

Innan årsmötet krävs ett extra årsmöte då Sammankallande för valberedningen och Revisor väljs.

Är du intresserad eller har du frågor? Kontakta ordförande Jessica Bos, jessica.bos@obbolaik.se.

Vet du någon som skulle passa för rollen? Tipsa oss gärna.

Innebandysektionen
Serieträffar
2021-10-04 14:00, Innebandysektionen

Serieträff för ungdomslag på Röd och Blå nivå i Umeå och Skellefteå

VIBF kommer även i år att köra serieträffen digitalt. Det görs via videoplattformen Teams för ledare på Röd och Blå nivå (Födda ca 06 - 11) gemensamt för både Umeå och Skellefteå.

Serieträffen genomförs på tisdag 5 oktober kl. 19.00. Vänligen logga in i god tid innan mötet startar.

Serieträff för ungdomslag på Grön nivå i Umeå och Skellefteå

VIBF kommer att köra serieträffen digitalt via videoplattformen Teams för ledare på Grön nivå (Födda ca 2012 - 13) gemensamt för Umeå och Skellefteå.

Serieträffen genomförs på tisdag 12 oktober kl. 19.00. Vänligen logga in i god tid innan mötet startar.

Observera! att serieträffarna för respektive nivå är obligatorisk för samtliga lag på och minst en ledare måste delta i mötet.

Länkarna till respektive möte finns här!

Bollkul barn födda 15 - 16
2021-09-29 19:17
OBS! Ändrad dag till lördagar.

Bollkul för barn födda 15-16.
Anmälan sker via OIKs hemsida:
Följ länken "Bli medlem".

Medlemsavgift 150 kr
Aktivitetsavgift 300 kr

Träning
Lördagar kl 9 - 10 på Olasjöhallen
Blir det många anmälda delas gruppen i två och träningstiderna blir söndagar 9 - 10 eller 10 - 11.

Start lördag 9/10.

Vi behöver fler tränare. Intresserad?
Maila jessica.bos@obbolaik.se
Nyheter från vår verksamhet