Pojkar 07-08
Obbola P07-08 är ett gäng härligt livliga och trevliga killar som spelar fotboll. VI tränar tisdagar 17.00 - 18.00 och fredag 16.00 - 17.00 påStorsjö arena i Holmsund. När det blir varmare och grönare tränar vi på ängen i Obbola. Vi är även med  i seriespel där det är matcher ungefär 1 gång i veckan. Vi försöker även vara med någon cup varje år eftersom det brukar vara kul. Vi försöker även ibland att träffas utanför fotbollsplanen för att göra andra saker. Är du sugen att prova på är du varmt  välkommen.
Vi tackar för denna säsong
2017-09-21 10:52

Vi tränare vill tacka för denna säsong. Det har varit en rolig säsong med så mycket matcher som det nog inte kommer vara någon fler gång, detta eftersom vi spelade i 3 serier för att killarna skulle få spela mycket matcher.

Säsongen är nu över och vi har kvar en avslutning som kommer inom kort. Vi har preliminär bokat helgen  6-9 oktober för detta. VI återkommer med information så fort som vi vet säkert.

En nyhet denna säsong är att vi kommer köra inomhusfotboll  för P07-08 i lite lättare former, eftersom ett flertal spelare har efterfrågat detta. Vi kommer köra lite teknik och mycket spel så det blir nog roliga tillfällen, dock beror det på hur många som kommer vad vi gör. Vi kör igång Lördagen den 30 september.

Man behöver naturligtvis ej komma på dessa för att spela fotboll till våren utan detta är ett erbjudande för de som vill. Man behöver ej komma varje gång utan kan komma när man vill. VI vill dessutom förtydliga att det inte är någon konkurrent mot innebandyn. Tycker man som förälder att det blir förmycket aktiviteter vill vi att man prioriterar innebandyn. Men vi hoppas och tror att det finn gott om plats för båda aktiviteterna.

Bra om killarna fått in sig något litet före träningen så kan de äta frukost vid 09.00 när de kommer hem. Har man inte ätit något brukar humöret svikta. Om det är så att det blir krock med innebandyn så kommer vi att ställa in futsalen. Så gå gärna in på sportadmin inför varje Lördag där vi kommer uppdatera om de träningen är inställd, även mail kommer att sändas.

Men återigen tusen tack för en väl genomförd säsong där vi tackar domare, föräldrar och spelare så syns vi under vintern på Lördagar eller till våren i April /

Fredrik, Maria, Andreas, Tomas, Andre, Michael

Inomhusträning i Fotboll lördagar 08.00-09.00
2017-09-21 10:50

VI kommer köra lite fotboll i lättsam form under lördagar 08.00 - 09.00

Varmt välkommen när du har möjlighet.

Inget föräldramöte 10/4 pga Serieträff
2017-04-05 14:48
Nytt datum kommer inom kort
Fotbollssäsongen 2017
2017-03-27 10:22

Då börjar det bli dags att inom kort dra igång fotbollen. Så det kan vara läge att kolla över så att alla har skor och benskydd (ett måste)

Vi kommer att börja träna inom kort ( datum kommer slutet denna vecka troligast nästa vecka). Vi kommer troligast att börja träna och sedan ha ett föräldramöte efter några träningar pga påsken ligger sent och innebandyn pågår fortfarande.

Kom ihåg till träningarna att ta med varma kläder och överdragskläder efter träningen.

Vi har fått träningstider tisdag kl 17.00 - 18.00 samt Fredag 16.00-17.00.

Vet ni av någon ny spelare som har tänkt börja delge gärna denna information

Mer information kommer inom kort.

Varmt Välkomna

Matchställ