Medlemskap

Vi välkomnar nya medlemmar till OIK Cykel. Som medlem får man chansen att delta i våra gruppträningar, reducerat pris vid deltagande i tävlingar arrangerade av klubben och möjlighet till stöd och support vid tävlingar. Dessutom mycket bra medlemsrabatter/erbjudande från våra samarbetspartners, möjlighet attköpa klubbens cykelkläder, speciellt framtagna för oss och sist men inte minst – en grymt härlig gemenskap i vårt sköna gäng! Mer information om medlemsförmåner och klubbrabatter hittas under "Medlemsförmåner".

För mer information om medlemskap, kontakta oss i sektionen.
Sektionsordförande: Fredrik Berndes, 070-217 94 94

Kassör: Petter Holmlund, 070-265 16 26
Barn-/ungdomsansvarig: Daniel Öhman, 070-204 03 93
Tjejmåndag: Nisse Hahn, 070-595 99 68

Medlemskort – Cardskipper
Digitalt medlemskort
I Obbola IK använder vi oss sedan 2016 av digitala medlemskort. Ett sätt att alltid kunna tillhandahålla aktuella medlemsbevis på ett praktiskt, smidigt och snyggt sätt. Tjänsten vi använder oss av är Cardskipper och är en app man laddar ner till sin smartphone. I den kan man samla hela familjens medlemskort om man vill. Det är också en informationskanal för klubben då det kan skickas ut riktad medlemsinformation ner på sektionsnivå om så önskas. När medlemskapet upphör försvinner korten från appen.

Ett giltigt medlemskort krävs och måste visas upp om man vill utnyttja sina medlemsförmåner hos våra samarbetspartners.