Välkommen till OIK Cykel!
Vi är en Cykelklubb med en vid och ödmjuk inställning till det här med cykling. Syftet med klubben är att samla cykelintresserade från hela Umeåregionen. Inga egentliga krav på förkunskaper eller träningsfärdigheter krävs för att delta i våra aktiviteter. Cykelhjälm är dock ett krav och cykel kan förstås vara bra.

Inriktning

Tyngdpunkten i verksamheten ligger på MTB. Mest för att de personer som dragit igång denna del av OIK är bitna av skogscykling. Men naturligtvis välkomnas även landsvägscyklister med varm hand. Landsvägscykling är något vi ser som en utvecklingsmöjlighet inom sektionen.

Verksamheten omfattar både barn/ungdomar och seniorer. Mer om våra olika grupper och träningar hittas i under respektive meny.

Klubbens arrangerar träning och möjlighet till tävling för de medlemmar som önskar. Träningstillfällena sker på fasta tider varje vecka men ytterligare tillfällen organiseras genom information via hemsidan samt i sociala medier, helt beroende på intresse. Tävlingsverksamheten sker på individuell nivå, med stöd av klubben.

Utöver träning och tävling har vi som målsättning att arbeta med underhåll och förbättring vår fina multiarena, SCA Arena, av cykelslingor och spår i och omkring Obbola, bland annat genom att bygga spångar och ev fylla ut valda delar. Detta kommer ske i samarbete med berörda markägare. Vi har även börjat kartlägga cykelbara vägar och stigar. Dessa finns utmärkta på kartor.

Medlemsfest
2017-09-26 12:31
Hej alla cykelvänner!

Nu är det dax att samla ihop alla OIK:are (för 1:a gången!) och fira säsongens alla härliga och tokiga cykelminnen under lite festligare former!

Game plan:
Vi mättar våra magar med god mat och dryck, applåderar bland annat årets klubbmästare med prisutdelning och fortsätter sedan glädja själen med en riktigt trevlig kväll tillsammans tills det känns lämpligt att runda av för denna gång.

När? Lördagen den 14 oktober 2017.

Starten går kl. 18.00 med mingel och välkomstdrink.
ca kl. 19.00 vi tar för oss av buffén och sätter oss till bords....
Mellan huvudrätten och efterrätten hålls prisutdelning.
Till mål tar vi oss tillslut, ingen stress, bara glädje!

Var? Klubbstugan i Segelbåtshamnen i Obbola, Bredviken 3.

Hur? Anmälan görs senast 8/10 i detta event samt betala kuvertavgift 200kr/person till Swisch nr. 123 336 05 67, Namn i meddelande!
Saknar du Swisch? Bankgiro nr. 872-5145, Namn i meddelande!

I kuvertavgiften ingår fördrink, mat med en valfri dryck, kaffe/te och efterrätt samt snacks under kvällen.

Allergier/special kost mailas till c.gothnell@icloud.com senast 8/10.

Öl/vin/alkoholfitt finns till självkostnadspris, swisch eller kontant

Klädsel? Ja.

Musik? Önska låtar! Kommentera här i eventet så skapar vi en spellista av era önskemål.

Notera! Endast medlemmar över 18 år, alkoholförsäljning kräver slutet sällskap.

Nu kör vi. Varmt välkomna!

”Paaarty, party" :)

Och alla som bor lite mer långväga ifrån Metropolen Obbola. Tveka ej. Det finns gissningsvis nån bil som går, bussar trafikerar fram till ganska sent, taxibilar hittar också. Dessutom finns det säkerligen ett gäng sängplatser hemma hos några trevliga OIKare på ön. Hojta till om ett sovplatsintresse finns.
Barn och ungdomcykling 2017
2017-05-10 20:37
Hej nu är det dax att starta igång sommarens barn och ungdomcykling.
Vi kommer att köra tisdagar kl 18,00 med uppehåll vecka 28-31 på sca arena och avslutar säsongen söndagen den 17 september med att köra posttrampet tävlingen på arenan
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..