Det händer grejer!
2018-06-08 08:14

Det har under våren varit lite si och så med skyltningen längs våra leder. Vi ber om ursäkt för det men vi har medvetet försummat detta. Men anledningen hoppas vi ska bli uppskattad. Det påbörjas nu (med start idag tors 7/6) en helt ny uppmarkering och skyltning av gamla och nya leder. Totalt skyltas 13 leder upp, med olika svårighetsgrader och längder. Ett stort jobb som kommer ta någon vecka i anspråk. Så tillsvidare ber vi om överseende med att det kan halta lite. Men i takt med att leder blir klara öppnas de upp.

Vi tror det kommer bli kalas!

Barn och ungdomscykling 2018
2018-04-21 10:25
Hej alla.
Här kommer lite info om säsongens barn och ungdomscykling.
Vi kommer att starta säsongen tisdagen den 29 maj klockan 18,00 på SCA Arena.
Vi kommer att ta ett uppehåll med träningarna vecka 28 till och med vecka 31.
Säsongens sista träning blir tisdagen den 11 september och vi kommer att köra posttrampet tävlingen som avslutning den 16 september. Vi kommer även i år att köra lilla OC den 30 juni. Vi skulle uppskatta om ni går igenom era barns cyklar innan så att växlar, bromsar fungerar, kolla även upp så att kedjor är spända.
Medlemsavgiften kommer att skickas ut till alla som var medlemmar i fjol inom kort, ska man inte fortsätta eller har frågor kan ni kontakta Daniel Öhman som är barn och ungdomsansvarig.
Välkomna ledarna.
Racepremiär, Andalucia Bike Race!
2018-02-27 10:07

Idag (söndag), 25/2, går starten för Andalucia Bike Race i spanien. Teamets två Henrikar, (Blom och Enberg) ska ta sig an den spanska MTB-utmaningen som körs i sex stycken dagsetapper sön-fre, ett riktigt kraftprov alltså.

Medan Blom haft en relativt bra uppladdning är det väl precis tvärt om med Enberg som fajtats med hög feber under ett antal dagar innan avresan. Planen är därför att Blom satsar från start medan Enberg tar det lugnt i början hoppas att hans krafter återvänder längre fram under racet. Hur som helst känns det superspännande och kul att ha teamet representerat på internationella arenan. Kört hårt grabbar!

Det går att följa racet genom live timing samt live tracking på länken http://www.andaluciabikerace.com/en/resultados-by-oakley

Henrik Blom har nummerlapp 107, startar som nr 2 i Elite kl 13:41:20 och Henrik Enberg har nummerlapp 104 och startar 14:01:40.

Medlemsfest
2017-09-26 12:31
Hej alla cykelvänner!

Nu är det dax att samla ihop alla OIK:are (för 1:a gången!) och fira säsongens alla härliga och tokiga cykelminnen under lite festligare former!

Game plan:
Vi mättar våra magar med god mat och dryck, applåderar bland annat årets klubbmästare med prisutdelning och fortsätter sedan glädja själen med en riktigt trevlig kväll tillsammans tills det känns lämpligt att runda av för denna gång.

När? Lördagen den 14 oktober 2017.

Starten går kl. 18.00 med mingel och välkomstdrink.
ca kl. 19.00 vi tar för oss av buffén och sätter oss till bords....
Mellan huvudrätten och efterrätten hålls prisutdelning.
Till mål tar vi oss tillslut, ingen stress, bara glädje!

Var? Klubbstugan i Segelbåtshamnen i Obbola, Bredviken 3.

Hur? Anmälan görs senast 8/10 i detta event samt betala kuvertavgift 200kr/person till Swisch nr. 123 336 05 67, Namn i meddelande!
Saknar du Swisch? Bankgiro nr. 872-5145, Namn i meddelande!

I kuvertavgiften ingår fördrink, mat med en valfri dryck, kaffe/te och efterrätt samt snacks under kvällen.

Allergier/special kost mailas till c.gothnell@icloud.com senast 8/10.

Öl/vin/alkoholfitt finns till självkostnadspris, swisch eller kontant

Klädsel? Ja.

Musik? Önska låtar! Kommentera här i eventet så skapar vi en spellista av era önskemål.

Notera! Endast medlemmar över 18 år, alkoholförsäljning kräver slutet sällskap.

Nu kör vi. Varmt välkomna!

”Paaarty, party" :)

Och alla som bor lite mer långväga ifrån Metropolen Obbola. Tveka ej. Det finns gissningsvis nån bil som går, bussar trafikerar fram till ganska sent, taxibilar hittar också. Dessutom finns det säkerligen ett gäng sängplatser hemma hos några trevliga OIKare på ön. Hojta till om ett sovplatsintresse finns.
Barn och ungdomcykling 2017
2017-05-10 20:37
Hej nu är det dax att starta igång sommarens barn och ungdomcykling.
Vi kommer att köra tisdagar kl 18,00 med uppehåll vecka 28-31 på sca arena och avslutar säsongen söndagen den 17 september med att köra posttrampet tävlingen på arenan
Nyheter från våra grupper
SCA Arena, 08/06 08:20